Vi byr på en særdeles varm og deilig konsertopplevelse når Sheila Simmenes og Kalía slår seg sammen for Warm Hearts Tour 2016. Musikken beveger seg i det akustiske jazz¬landskapet, med stødige elementer av soul, pop og brasiliansk musikk.

Sheila Simmenes har stått på scenen i Brasil, Portugal, Tyskland, Sverige, India og Nepal, og har blitt omtalt i en rekke brasilianske musikkblogger og aviser, samt Rolling Stones Brasil, O Globo, i tillegg til TV og radiodekning av EP’en “Wake Up For Love”.

www.sheilasimmenes.com
Sheila Simmenes


Kalía leker seg gjennom musikken med elektroniske og akustiske elementer, i et sound med røtter i soul, pop, jazz og folkemusikk. Musikalske referanser som kan høres i musikken er India.Arie, Lauryn Hill, Lizz Wright og Ane Brun. Varme, medmenneskelighet og ren musikkglede. 

www.kalia-music.com
Kalía

CC: 100,- med studentpris
150,- ordinær pris
ID: 20-år
Velkommen!