Gildas Le Pape inviterer Morten Stang Koppang

Morten er en fremragende ung jazzmusiker med sin bakgrunn fra jazzlinja i Trondheim og Musikkhøgskolen i Oslo. Hans musikalske uttrykk er inspirert av 50 og 60-talls jazz. Med referanser som Clifford Brown, Lee morgan, Clark Terry og Miles Davis ligger det an til å bli et spennende musikalsk møte med Gildas Le Pape, som for anledningen har fått med seg sine favoritter Magne Føreland på gitar og Egil Stemkens på bass. 

Morten Stang Koppang: trumpet
Gildas Le Pape: gitar
Magne Føreland: gitar
Egil Stemkens: bass

https://www.youtube.com/watch?v=dA0Y0lePD_c

Hver 2. Onsdag i måneden inviterer vi til jazzkveld inspirert av Django Reinhardt, der tidligere Satyricon gitarist Gildas Le Pape tar med seg gjesteartister til Uhørt for å gi oss musikalske opplevelser i et atmosfærisk lokale. En perfekt kombinasjon.

Dørene åpner kl.19.00
Gratis inngang. Velkommen!