Von Werden Sessions har denne gangen besøk av Ester Adele og Inge Bremnes. 

Inge Bremnes

Han er en ung og nordnorsk artist fra Kvæfjord i Troms. Med sitt personlige uttrykk og særpregede stemmematerialet, flettet sammen med inspirasjon fra blant annet Jeff Buckley, Coldplay, Sigurd Ros, Asgeir Trausti, har Inge imponert på konserter og turnéer i både England og Norge. 

Gjennom listinger av sine singler "Sne" og "Ka du håpa på" hos P1 og P3 har Inge høstet gode lovord med anmeldelser i Dagbladet, opptreden i Christine Dankes show på P3, samt radiospillinger og flere utsolgte konserter over hele landet. 

Ester Adele

Hun lager R&B- og soulinspirert popmusikk og liker å leke med både elektroniske og organiske elementer på scenen. I 2014 kom EP-en «Closer to the Moon», der låta «Falling Apart» ble anbefalt av P3, mens låtene «Rolling Along» og «Just Leave» var listet på lokalradio gjennom sommeren. Våren 2015 slapp hun låten «Pineapples» som også ble anbefalt av NRK P3. HillyDilly skrev at med «Pineapples» er det ”no better time to get acquainted with her beautiful voice and music than now, because this is easily her best effort to date”. Mens The Most Definitely beskriver den som en låt som er ”submerged in summertime vibes and tranquil moments”. Med den nyeste utgivelsen, «Grimey», beveger Ester Adele seg i en mørkere og mer elektronisk retning enn tidligere utgitt matieriale, som også ble godt mottatt av publikum og ble A-listet hos Radio Nova.

I 2015 kom Ester Adele og bandet på en sterk 2.plass i Emergenzafinalen på Rockefeller og fikk flotte anmeldelser: “(…) Den unge kvinnen har en gudbenådet stemme, og det stilsikre musikalske bakteppe ga vokalen akkurat den plassen den fortjener.” Ester Adele har også spilt på OverOslo-festivalen, Kongsberg Jazzfestival, Parkteatret og Thief Music Unplugged. For tiden jobbes det med masse nytt materiale!

CC: 50,-

ID: 20-år