Kevzta opptrer med et live band og gir deg en smak av litt forskjellig. Bandet leverer en mix av funk, soul, afro rhytms & reggae. Dette vil du ikke gå glipp av. Ta med deg kjæresten eller en gjeng med kompiser og venniner til Uhørt 8. Mars og nyt en intim konsert av de sjeldne.

Han elsker scenen og dette mest p.g.a sin lange erfaring som danser og koreograf. Siden 2008 har han vært med på prosjekter med blant annet, Karpe Diem (Spellemannsprisen), Madcon, Kaveh, Stella Mwangi og hans seneste prosjekt som koreograf for Nico & Vinz, blant annet på Nobels Fredspris, i deres turné med Usher, USA turné og flere opptredninger i Asia. Nå i Februar var han med på et teaterstykke (Great As I Am) i Operahuset i Oslo. Med denne erfaringen så er det trygt å si at Kevzta leverer et show, når han er på scenen. 

I 2015 var Kevzta deltager i By:Larm som en av juryens utvalgte. Han slapp ut singelen Leo ni Leo og slapp nylig ut etter kommeren "Gotta Feel It". Han skriver låtene sine selv og er med på produksjonsdelen på nesten alle låtene sine. 

www.kevzta.com

CC: 100,-
ID: 20-år
Velkommen.