Fervent Mind er et Oslo-basert band som oppstod høsten 2014. Med en god fot i progrocken utforsker bandet også elementer fra elektropop og støymusikk med en dæsj improvisasjon. Musikken beveger seg mellom rene klanger, tunge riff, melodier og teksturlandskap. Sterke tekster står i fokus på lik linje med det musikalske, og omhandler livets mange fenomener og utfordringer - kjærlighet, angst, melankoli, lidenskap.

Musikken og tekstene er komponert av vokalist Live Sollid Schulerud, som har tatt inspirasjon fra blant annet Porcupine Tree, Susanne Sundfør, Massive Attack, Jenny Hval og Radiohead. Det at bandet består av musikere med erfaring innen improvisasjon, men samtidig med ulike bakgrunner, gjør at musikken får et mindre polert preg selv om den er gjennomkomponert.

Live Sollid Schulerud - vokal/elektronikk
Simen Skrebergene - gitar
Audun Barsten Johnsen - synther
Martin Skrebergene - bass
Henrik Håland - trommer

https://soundcloud.com/fervent-mind

CC: 50,- med studentbevis / 100,- ordinær pris
ID: 20-År
Velkommen!