Jazzy James - Gildas Le Pape inviterer Henriette Vaagsnes

Henriette Vaagsnes fra Arendal har erfaring fra de fleste musikksjangere, men det er jazz og groovebasert musikk som ligger hennes hjerte nærmest: dette var et perfekt utgangspunkt for et musikalsk møte med jazzgitaristen Gildas Le Pape. Etter flere vellykket konserter sammen er Henriette tilbake på Jazzy James for å synge hotswingende standarder og følelsefulle jazzballader med sin unike soul twist. Sammen med Gildas Le Pape blir det også på gitar multi-instrumentalist og produsent Magne Føreland, som Gildas har spillt med i en rekke år. Gildas og Magne utgjør en av Norges mest aktive duoer innen stringswing jazz.  

Klipp fra Jazzy James i september 2015 med Henriette, Magne og Gildas: https://www.youtube.com/watch?v=IOTXjk2y9xY

Hver 2. Onsdag i måneden inviterer vi til jazzkveld inspirert av Django Reinhardt, der tidligere Satyricon gitarist Gildas Le Pape tar med seg gjesteartister til Uhørt for å gi oss musikalske opplevelser i et atmosfærisk lokale. En perfekt kombinasjon. 

Henriette Vaagsnes: vokal
Magne Føreland: gitar

Gildas Le Pape: gitar

ID: 20 år
Dørene åpner kl.19.00, gratis inngang!