Velkommen til Splitgig på Uhørt!

SKABB:
Skabb er en jazzkvartett med utspring fra Norges Musikkhøgskole. Bandet søker et trolsk lydbilde med stor inspirasjon fra norske etterkrigskomponister og moderne jazz med fokus på store klanger og enkle melodier. 

Andreas Andersen - Gitar
Lauritz Skeidsvoll - Sax
Henrik Sanstad Dalen - Bass
Bård Berg - Trommer

KANAAN:
Kanaan er en instrumentaltrio som spiller energisk riffbasert improvisasjonsrock. Bandets sound varierer fra mørke, tunge og drivende riff til sarte melodiske partier. Med referanser som strekker seg fra 70-talls psykedelia og jazzrock til kontemporær postrock og norske band som Motorpsycho som improvisatisk ideal spiller Kanaan vital og suggererende musikk.

Ingvald A. Vassbø - Trommer
Eskild Myrvoll - Bass
Ask Vatn Strøm - Gitar


CC: 100,-
Dørene åpner 19:00
Konsertstart 20:00
ID: 20-År
Velkommen!

Forhåndssalg: http://www.billettservice.no/event/494823