Le Mar er et navn flere har begynt å merke seg de siste årene. Denne energiske karen har holdt på i flere år nå og, spilt på flere kjente utesteder i Oslo. Av steder han har jazzet opp den siste tiden, kan det nevnes navn som: Lekter`n, BAR Restaurantene, Raspotuine, Nox, Sollihagen, Barouqe, Lille Asia, Skaugum og Emil & Samuel... Bare i Oslo. Han tar gjerne bena/vingene/hjulene fatt, og reiser dit han kan skape den gode stemningen vi alle liker så godt. Hovefestivalen 2013 er et godt eksempel.. Stemningsrapport finner du her: http://www.youtube.com/watch?v=po481ohpGIE&feature=youtu.be

Av andre nevneverdige gigs bør det sies at han blant annet har varmet opp for både Thomas Gold og CLMD, for å nevne noen. 

Musikken det går i er meget variert. Her man kan svinge seg til Nu Disco for plutselig å ta et hopp innom litt mer deep house, eller techy snadder. Et vesentlig stikkord kan trygt sies å være "Funky".. Ellers har Le Mar har et bredt spekter av musikk å velge mellom og gjør sitt for å skape den ultimate stemningen. Publikum blir gjerne ekstra tørste når den gode stemningen glinser i pannen, men dansing i barkø forekommer likevel hyppig..
Ut over dette er han både svært god teknisk, til å speile publikum musikalsk. 

Warm-up: Sogal

DJ Sogal aka Roberto Lago, tilpasser seg og er oppdatert med det nyeste musikken som han formidler videre til publikum gjennom remixede houseversjoner.
For Sogal handler det om stemning og en dyp, hypnotisk groove ... spille de sporene som får deg til å tappe dine føtter og nikker hodet ditt uten at du realisere det, uavhengig av sjanger , tempo , eller stil.