Baardsen legger ut på en liten turné i forbindelse med slipp av singel. Med seg i Oslo denne turnéstartkvelden, deler de scene med det nygamle og vitale punkrockbandet SKADA. De har en rykende fersk skiveutglidning på samvittigheten. 

Bak artistprosjektet Baardsen skjuler den utflytta Stavangermannen Trond Helge Bårdsen seg.
I midten av April er han klar med singelen ”Langt å gå” og 27. April så legger han og bandet ut på turné.
Baardsen slapp 4. September 2015 albumet ”Skygger Fra Ei Aen Tid”. Plata inneholder blant annet singlene ”Pur Magi , ”Vakuum” og «Trøsten» som alle har fått spilletid najonalt på NRK P1 og flere andre radiostasjoner. Med sin indie-rock og tekster på Stavangersk, fanger albumet deg fra første stund! 

http://www.baardsenmusic.com/

Etter en fabelaktig SKADA-slippkonsert på Pokalen 19. februar er dette noe du burde glede deg til.

SKADA har siden 2005 vært låtskriver og vokalist Joakim Sunds uflidde hjertebarn, en sonisk kjøter med brennende baller og sylskarpe, lyriske klør. SKADA er den oppriktige lyden av Oslos undergrunn, og de er det på norsk. I samme åndedrag som bandet bidro på «SANNHET PÅ BOKS – En hyllest til Raga Rockers», slapp de 12. Februar debutskiva «SJØLFORSKYLDTE HÆLVETE». Her blandes autentisk langfinger-pønk, oppstemt pop og tung 70 talls-riffing inn i refrenger like catchy som en høstinfluensa. Blant bidragsyterne finner du Raga Rockers’ egne Hugo Alvarstein som medprodusent, og Tommy Akerholdt (Turboneger, OnklP & Slekta m.fl.) på trommer.

http://skada.no/

CC: 150,-
Kjøp billett her: http://www.billettservice.no/event/489283
ID: 20-år