Stähler og Park er to artister som hver for seg har vunnet musikkpriser både nasjonalt og internasjonalt og har jobbet sammen med musikere fra øverste hylle både som frontartister, bandmusikere og låtskrivere. Sammen utgjør de en duo som kan minne om Simon & Garfunkel, Kings of Convenience og The Milk Carton Kids. 

Hør Kristian Parks album "Let Me Go" her: 
http://open.spotify.com/album/4pP1KJsBvmR31CQsjX8DqD

Hør Daniel Stählers "The Puzzle" her: 
http://open.spotify.com/track/0vW6Ntb1EPp13WIQlkGcH6

Iselin Andresen
"Nydelige, kraftfulle «Norsk Sang» viser at «pokker meg så sta» Iselin absolutt bør synge på morsmålet (…)" Ann Kristin Ødegård, BA, anmeldelse av EP-en ”Rest”

Iselin Tar Bergens avisen på alvor og stiller nå opp med et helnorskt repertoar. Som artist kan Iselin sies å ha en særegen sans for detaljer og skaper med dette et lydbilde basert på svevende korstemmer, behagelige klanger og lek med strenginstrumenter i forskjellige varianter. Iselin var 18 år da hun som første, og fremdeles eneste deltager, sang seg til finalen i Idol for deretter å trekke seg. Inspirasjon fra artister som Joni Mitchell, Ani DiFranco og Ane Brun gjør at "singer/songwriter-stemplet" er umulig å unngå, men hennes egenskaper som gitarist og særegne stemme sørger for et uttrykk som uten store problemer stikker seg ut i mengden.

Dørene åpner 20:00
Cc 50,- 
ID 20 år.