Swing'it Dixieband, Norges hippeste og fresheste gla'jazzband, kommer til Uhørt!

 

Bandet har de siste to årene skapt skamgod stemning på alt fra jazzklubber, parader og utesteder til festivaler og som gatemusikanter. De gjør kunststykke å underholde unge såvel som gamle med sjarm, spilleglede og entusiasme - servert med stråhatter, tversoversløyfer og en bøtte full med energi! De skriver fengende og joviale låter med artige tekster og snert, og spiller også 20-talls-versjoner av Disney-låter, samt tradisjonelle sanger.

 

Bandet har allerede spilt på store festivaler som Slottsfjellfestivalen og Kongsberg Jazzfestival og er for tiden aktuelle med en youtube-serie med vintage-cover av Disney-låter, samt singelen "Dub-de-dub-de-dat-duey" som nylig ble sluppet på nett. Bandet er kjent for å være fantastisk live, og umulig å ikke like - absolutt noe dere ikke bør gå glipp av!"

 

Sitat Slottsfjell: "Her får ironigenerasjonen noe å tygge på, mens den fordomsfrie ungdommen kan glede seg over et knallfriskt rett-i-fleisen trad-band med gliset på lur og sambarusk i lommene. Her er det bøtter av sjarm, herlig traktering og breddfulle horn med ren fest"

 

http://www.swingitdixieband.com/hjem

 

ID: 20 år

CC: Forhåndssalg: 50kr + avg. http://www.ticketmaster.no/event/497275

Dørsalg: 100kr