Marcel Mandji er født i Paris France og oppvokst i Gabon, et fransktalende land i den sentrale delen av Afrika. Det var der at han oppdaget mulighetene å kommunisere med musikken. Dette påvirker musikken han spiller. Det er hovedsakelig afrikanske rytmer som er inspirasjonen, og det kommer opp hint av rock, blues, reaggea og til og med noe klassisk musikk.

Tekstene handler om det daglige livet eller de utfordringene Afrika møter. Marcel spiller bass, synger og skriver låtene Jean Reading band spiller.

Jesse Heckman spiller saksofon og er utdannet musikker fra Miami University og er opprinnelig fra Pennsylvania i USA. Han har bodd i en rekke år i Norge hvor han medvirker i forskjellige prosjekter på Oslos musikkscene.

Jan Hole spiller keyboard og er bosatt i Oslo. Han har en lang erfaring med spillejobber i studio og de forskjellige scener i Oslo.Solo Diarra er en kjent perkusjonist i Oslo. Opprinnelig fra Burkina Faso i Afrika, han driver sitt eget band og bringer den store ekstra i musikken til Jean Reading Band med sine djember og kora.

Henrik Dale er på trommer. Fra Gressvik i Fredrikstad, han imponerer med sin kapasitet til å mestre afrikanske rytmer. Han er mest erfaring med metall og rock men viser sin allsidighet ved å spille med Jean Reading Band.

Gabriel Klingen Borg er gitaristen. Fra Oslo, han studere musikk og imponerer han også med en enorm kapasitet til å bringe musikken til Jean Reading Band videre.

ID: 20 år

Cc: 100 kr, forhåndssalg: http://www.billettservice.no/event/495033

Doors 20:00