Sarah Evelyn er en særegen vokalist og låtskriver av høyt kaliber innen soul, r'n'b og jazz, en artist som har gjort seg godt bemerket i Norge, som er nå basert i London.

ONSDAG 4.mai kommer hun hjem en liten tur fra London for å gjenta den fantastiske konserten fra i fjor på Uhørt i Oslo med hennes killer band!

Det blir en blanding av nye og gamle sanger, og en overraskende gjesteopptreden fra en av Norges herligste musikere.

Sarahs formidling er svært sjelfull, unik og ærlig. Hun gir musikken og konsertscenen en frihet som er svært forskjellig fra andre norske artister.

Fra det drivende, lekende og energiske til det rolige og jordnære gjør musikken varm og ektefølt. Hun har vært support for Natalie Williams under EFG London Jazz Festival ‘15, opptrådt på Ronnie Scott’s i London, vant 1.plass i Sørlandske Sommernetter, spilt konsert på Moldejazz ‘12, Canalstreet ‘13, Mandaljazz ‘14, og i Multisalen, Kilden i Kr.sand ‘13 og utgav sin første EP i september 2015.

http://www.sarahevelynmusic.com/
https://open.spotify.com/album/1Qlx8rS6p4rjiyxaXOQne7

Torun Eriksen:

“Sarah har en utpreget retningssans når det gjelder å dyrke fram et personlig uttrykk, noe som blir tydelig gjennom formidlingene av hennes egne låter."

ID: 20 år

CC: 100,-