Det finnes neppe en bedre måte å starte langhelgen på, enn å danse Congo-funk til rytmene av Elvic Kongolo og hans live-band. Det blir heftig, groovy og fet stemning. Rett og slett et show du aldri vil glemme! 

Elvic er en oslobasert artist med opprinnelse fra Kongo, hvor han også har fått mye av inspirasjonen sin fra. Han synger sine egenkomponerte låter i sjangeren “Congo-funk” som er en miks av kongolesiske rytmer og funk. Musikken til Elvic Kongolo er bygget på sjel, fengende rytmer og sterke tekster på engelsk, norsk og fransk. Elvic er en energipakke av en person, som vil spre glede og positiv energi gjennom sin musikk. 

For en måned siden slapp Elvic Kongolo sin første debut singel “Lets get together" som ble rost opp i skyene av P3 Urørt. Gjennom den ble han en av de demoartistene som fikk spille på Sjoggfest, kulturfestivalen under ungdoms-OL 2016 i Lillehammer. 

Låta har blitt godt mottatt på flere steder. Av Studentradioen i Bergen ble den A-listet i en uke, og Dusken.no beskrev den slik: "Let’s Get Together er en funky, energisk og dansbar låt som stadig tas til nye høyder. Afrikanske rytmer, språkcocktail og 10/10 på stemningsskalaen!” 

«Vi vil gi publikum en eventyrlig og uforglemmelig konsert, spre vårt budskap og få folk til å danse” 
- Elvic Kongolo

https://www.facebook.com/Elvic-Kongolo-1549753031914090/?fref=ts

Kom og dans Congo-funk med oss!

ID: 20 år
CC:
Forhåndssalg 100,- (link kommer snart)
Dørsalg 120,-