Stian Vågen Nilsen og Gildas Le Pape er Norges mest aktive stringswingduo: i fjor ga de ut sin første plate sammen, «Crossing The Line», og de har nettopp spilt på Oslo Djangofestival sammen med mange av verdens største aktører i sjangeren. De to oslobaserte gitaristene spiller en moderne tolkning av Django Reinhardts swingjazz som kjennetegnes av tøffe rytmer, originale arrangementer og dristige soloer.

Til tross sin unge alder har Felix Peikli blitt tildelt utallige priser og stipender for sine utmerkelser og bidrag til både klarinett og kulturliv, mest nevneverdig var Fullt Stipendiat ved Berklee College of Music, der han graduerte med Bachelor i Music Performance (2012). Etter han flyttet til New York har Felix samarbeidet, opptredd med og for storheter som Wayne Shorter, Danilo Perez, Joe Lovano, Ralph Peterson Jr., og Marcus Miller, der sistnevnte var gjestesolist ved Felix’ kritikerroste debutalbum «Royal Flush» (2014). Han har opptredd på berømte scener i New York som Blue Note, Dizzy’s Club Coca Cola, JALC, mm. Han har også vertet utallige veldedighetskonserter i samarbeid med UNICEF, samt virker som ambassadør for ‘Playing for a Future’ som jobber for å fasilitere musikk undervisning og instrumenter til barn i de fattigste delene av verden.

Guy Sion er en av Norges be-bop fremste saksofonister. Han har bodd i Norge siden 2010 etter at han flyttet fra New York. Hans andre og kritikerroste plate «Away» kom ut i 2013. Siden har han vært lead alto i både Primetime Orchestra (Bærum) og Ett Fett Storeband (Lillestrøm). Han er også involvert i diverse prosjekter fra blant annet jødisk musikk (The Diaspora House) til moderne jazz (The Xing).

Felix Peikli: klarinett
Guy Sion: alt saksofon
Stian Vågen Nilsen: gitar
Gildas Le Pape: gitar

https://www.youtube.com/watch?v=h9-KZMtTn5Y

Hver 2. Onsdag i måneden inviterer vi til jazzkveld inspirert av Django Reinhardt, der tidligere Satyricon gitarist Gildas Le Pape tar med seg gjesteartister til Uhørt for å gi oss musikalske opplevelser i et atmosfærisk lokale. En perfekt kombinasjon.

Dørene åpner kl.19.00
Gratis inngang. Velkommen!