Midt i sommeren har Uhørt gleden av å presentere to ferske rockeband. Høy energi og god musikk er fellesnevneren denne kvelden. Kom til Uhørt for en herlig sommerfest onsdag 29. juni. Sent nok til å ta en øl med god samvittighet, og tidlig nok til å være uthvilt og fornøyd til jobb dagen derpå. 

FEW DOLLARS MORE
Med mye inspirasjon fra klassisk rock og blues definerer Few Dollars More sjangeren Vintage Blues Rock i Norge. Bandet har raskt satt sine spor som et av Norges mest spennende liveband. 

Deres musikk og live show har blitt beskrevet som skittent, støvete, intenst og det positive fortegnet i rock disse dager. Deres debutalbum Sunset Redemption ble kåret til Årets Album 2015 hos Rockman og Nettavisen, og anmeldelser har til stadighet trukket frem at musikken sannsynligvis er enda råere live, noe bandet virkelig lever opp til. 

Facebook: www.facebook.com/fewdollarsmore
Website: www.fewsdollarsmore.net
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=bCs0jAKplzE
Spotify: https://open.spotify.com/album/6Qy4Voaf4glF0Ifwo0Hssd

RADIOFIRE
Radiofire er det gærne Pop-Rock studentbandet fra Volda som i 2014 kom med sitt debutalbum. Bandet holder nå til i Oslo, og med stor apetitt på kjendishysteri frihetsfølelsen og ville gitarriff har de sluppet sin nye sommerhit 'Summerparty'. En låt som kommer til å ringe i ørene til de fleste utover sommeren. 

Med fengende rå konsertmusikk har de fått lomma full av positive tilbakemeldinger. Bandet har tredd potensen sin nedover øra på publikummet til Black Debbath, El Cuero, Bare Egil Band og Thulsa Doom som supportband på Rokken i Volda. PåPuls festivalen sommeren 2014 varmet bandet opp for Vidar Busk, videre spilte de på klubbdagen til Øyafestivalen samme år og var aktuelle for Norgesfinalen i GBOB 2015. 

Nå er det Summerparty og tre nye singler som gjelder utover året!

Facebook: https://www.facebook.com/radiofireofficial/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5o6b8cflVPvnzAcweTB7i4ID: 20 år
CC: 
Forhåndssalg: 90,-
Dørsalg 100,-