DJ FMC 
aka Sebastian Emes har spilt på klubber i Oslo i 8 år og ble i 2014, 2 x NM vinner av den annerkjente internasjonale klubb DJ konkurransen “Red Bull Thre3style”, hvor tungvektere som Cashmere Cat, Tommy Tee, Fingern, Hedspin (CA) har sittet i det norske dommerpanelet. 

Han er turne-dj for den norske rap-legenden Son of Light.Han har gjestet det velkjente Brooklyn baserte “The Rub radio” i New York, som blir drevet av ingen andre enn selveste DJ Ayres & DJ Eleven. I samarbeid med Red Bull, har han vært på en omfattende turne i Sør-Amerika. Han har spilt i Melbourne , New York, Chicago, Vancouver, Basel, Amsterdam, København, Kuala Lumpur og representert Norge i to Red Bull DJ VM. 
Med klare røtter i det organiske har han likevel føttene dypt inn i elektronisk musikk. 

Vi gleder oss til han skal bringe oss herlige vibber på Uhørt ! 

SC
MX
FB

VIDEO 

Warm up dj starter KL 20.00
Velkommen!
23 år før midnatt // 25 år etter midnatt // fri entre