Yvonne Nordvik Sivertsen, vinneren av The Voice 2015 og sangeren May Line Lutro kommer til Von Werden Sessions, denne kvelden. 

Yvonne Nordvik Sivertsen
er en norsk sanger og artist, og vinner av sangkonkurransen The Voice 2015.

Hun har alltid vært inspirert av musikk som forteller en historie. Musikk har vært den ene konstanten i livet hennes, og fortsetter å være en kilde til mot, energi og inspirasjon. I sine tekster og melodier synger hun om- og formidler tema som folk kan relatere seg til.

Sin musikalske inspirasjon henter hun hos artister som Matt Corby, Alex Vergas, Siri Nilsen , Kristian Kristensen, Maria Mena, The 1975, Ben Howard, John Mayer og Ed Sheeran.
Hennes prosjekter er stert påvirket av pop, indie, folk og visesjangeren. Hun er på konstant søken etter et lydbilde som underbygger tekster og melodier.

Yvonnes versjon av "Stille Vann" fra The Voice er spilt over 700.000 ganger på Spotify. 


Mayline

En ny kommende spennende artist som skriver og komponerer stemningsfulle, melankolske melodier. Med sin musikalske åpenhet og ærlige tekster lager hun inspirerende historier fra selvopplevde kjærlighetsforhold de fleste kan kjenne seg igjen i. Hennes innlevelse, skildringer og soulinspirerte vokal er med på å skape en magisk og stemningsfull sound som gjør henne til en artist det virkelig er verdt å få med seg. 
Hun har tidligere jobbet med blant annet gruppen «The real people» Et Liverpool basert Britpopband som tok henne under sine vinger da hun studerte musikk på LIPA. De er kjente for å være selve opphavet til britpop og har blant annet skrevet låter for noen av verdens største artister som Oasis, Sher og Atomic Kitten.
Etter mange år borte fra musikken, da hun viet all sin tid til mann, barn og Interiør Design ga Mayline ut sin første singel i fjor sommer med tittelen «it is what it is». Låten har blitt spilt både på radio i Norge og i Spania. Nå jobber hun med ny singelutgivelse og flere låter er i vente.

Dørene åpner 20:00
20 ID

Vi gleder oss stort.