Stian Vågen Nilsen & Gildas Le Pape + Oslo Swingers Club 

Stian Vågen Nilsen og Gildas Le Pape er Norges mest aktive stringswingduo: i fjor ga de ut sin første plate sammen, «Crossing The Line», og de har nylig spilt på Oslo Djangofestival sammen med mange av verdens største aktører i sjangeren. De to oslobaserte gitaristene spiller en moderne tolkning av Django Reinhardts swingjazz som kjennetegnes av tøffe rytmer, originale arrangementer og dristige soloer.

Oslo Swingers Club spiller lystig swingjazz fra 30-tallet. Et taktfast pumpende swinglokomotiv danner grunnlaget for improvisasjon med lettbeinte toner fra gitaren og fiolinens magiske strenger. Denne hardtsvingende kvintetten skaper topp stemning med rå energi og leken nytolkning av gamle klassikere. Gruppen er tydelig inspirert av Django Reinhardt, men låner også fra New Orleans og amerikansk jazztradisjon.

En gang i måneden inviterer vi til jazzkveld inspirert av Django Reinhardt, der tidligere Satyricon gitarist Gildas Le Pape tar med seg gjesteartister til Uhørt for å gi oss musikalske opplevelser i et atmosfærisk lokale. En perfekt kombinasjon.

Dørene åpner kl.19.00
Gratis inngang. Velkommen!