Under det bittersøte navnet Sweet Like Chili blander søstrene Rikke og Sofie popmelodier med energisk piano og synth og klarstemte harmonier. 

Søstrene flyttet fra hjemfylket Nordland til Oslo i fjor sommer. Selv om de savner fjellene og fjorden og fraværet av trikkestøy har de rukket å finne seg godt til rette i hovedstaden – og har funnet musikalske lekekamerater i trommis Andreas Lunde Grindstein og bassist Thomas Bottolfsen.

Sweet Like Chili har tilbrakt mye tid i studio det siste året, noe som blant annet har resultert i singelen “Ghost”, som har fått spilletid på NRK Nordland så vel som NRK P3. 

4. august slipper bandet singelen "Be With Me", og allerede dagen før feirer de slippet med konsert på Uhørt! Få en smakebit på låta her: http://bit.ly/29RVJYQ

Sweet Like Chili forteller at singelen handler om avvisning, på det stadiet der hjernen er fullt klar over hva som foregår, mens hjertet nekter å ta det inn over seg.

- Man holder fast på en idé om det som fortsatt – kanskje - kan bli. Selv om løpet i realiteten er kjørt og en ny Tinder-profil burde vært opprettet for lengst, sier Rikke og Sofie, som håper at ”Be With Me” kan bli soundtracket til siste bittersøte rest av sommeren.

- Ta den med deg inn i høsten som en solfylt lykkepille å danse til når mørketida blir for påtrengende, lyder oppfordringa fra bandet. 

Før høsten setter inn er det duket for slippkonsert på Uhørt. Konklusjon: Dropp Ibiza-ferien du har planlagt, og bli i Oslo-gryta for å danse med disse ambisiøse søstrene fra nord. 


ID: 20 år
CC: 100kr
Doors: 20:00