STORY-POP

”Ärlighet går aldrig ur modet”, sier Mia når hun forteller om musikken til Me&Mark. Alle låtene er ulike, men felles for alle er den fortellende teksten, som er så delikat, interessant og leken. Tekstene er ærlige og er tatt fra faktiske hendelser. 

Story –pop skyter Mark inn, kan vi ikke bare være vår egen sjanger? Det er akkurat dette de skaper i det kommende albumet ”When Rich Find Gold”, som også er navnet på  første single.  En unik sound av pop, folk, full av små og smarte detaljer, befriende vakkert og storslått. 

Mia er et ubestridt talent og hun fanger deg fra første stund med hennes fremragende vokal. Det er befriende å se hennes delikate låtskriver talent skinne side om side med musikken, som etterlater deg trollbundet.

Noen mennesker er født med et unikt talent, og vet allerede fra barnsben av hva det skal holde på med. Mia er en slik person, født og oppvokst i Vimmerby (Astrid Lindgrens hjemby). Allerede som 3-4 åring debuterte hun på teaterscenen og ved fem års alderen fremførte hun sine første egne tekster. På barneskolen var hun alltid i førersete når man skulle opptre, men det spesielle med Mia var at hun allerede da fremførte sine egne tekster og sanger.  Hun har alltid visst at det er dette hun skal gjøre, vær artist og synge egen musikk.

Mark Axiak, den andre halvdelen av duoen, er født og oppvokst i Australia, og som gitarist, og produsent har han en formidabel merittliste bak seg og har turnert verden rundt. Tilfeldigheter første han til Norge hvor han møtte Mia og booket henne inn til en spillejobb. Dette skulle senere vise seg å være et lykkens sammentreff, for sammen har de skapt noe helt unikt og friskt!

 

Silje Fuglestad er en vokalist og låtskriver som sammen med bandet sitt lager norsk pop med et særpreget sound. Musikken er nedstrippet, men likevel fyldig. Instrumentene komplimenterer hverandre på en spennende måte sammen med Siljes lekne og uttrykksfulle syngestil. Bandet startet samarbeidet våren 2016, og i august slipper de sin aller første singel. Følg med!

https://www.facebook.com/siljefuglestad.music/

 

ID: 20 år

CC: 100 kr
Forhåndssalg: http://www.ticketmaster.no/event/506971