Klubbdagen tirsdag 9. august er startskuddet for årets Øyafestival og er full av bra musikk på Oslos beste klubbscener. Det er gratis inngang, vel møtt.

Program på Uhørt: 

20: 00 – 20:45 SQRK

 21:00- 21:45 NRWY

22:00-22:45 Kelvin

23:00-23:45 Radio 9

 

SQRK

SQRK består av medlemmer fra Fyrstikk og il Brutto, samt Norges beste battle rapper. SQRK har rukket å være innom by:larm og har ish-records i ryggen. SQRK er antakeligvis et band du er hypp på å være tidlig ute med å få med deg!

https://www.facebook.com/Sqrkrqs/timeline

 

NRWY

nrwy er aktuelle med sin debutplate «Negatives», en helanalog innspilling gjort i 5th Street Studios, Austin, TX, og kun utgitt fysisk på vinyl. «Negatives» har til nå bare høstet gode tilbakemeldinger og blitt spilt av mellom andre Lydverket og Harald Are Lund på NRK P3.

Sjangermessig plasserer nrwy seg nærmest amerikansk 70-talsrock, med referanser til både pop, country og indie. Liker du Wilco, Fleewtwood Mac, Son Volt, Ben Gibbard, The National eller Bon Iver så er det gode sjanser for at du kommer til å like nrwy.

I 2012 besøkte de scener som KlubbØya, The Cavern (Liverpool), Hole in the Wall (Austin), Malakoff og Fres Festival, mens de sparket i gang 2013 blant annet med flere konserter i London. Til høsten er nrwy å finne på lanseringsturné rundt om i Norge.

"Jeg liker hele pakka. Det at de ser til 70-talet, innimellom høres det ut som Neil Young når han spiller med Crazy Horse." - Atle Bredal, NRK P1

"Vakre harmonier, tidvis glødende gitarsoloer, lekende bassganger, intense trommer og feiende flotte refreng." - Frank Skoveng, groove.no

NRWY facebook: https://www.facebook.com/nrwy.official/?fref=ts

NRWY soundcloud: https://soundcloud.com/nrwy

NRWY nettside: http://www.nrwy.no/

 

KELVIN

Mellom det kjølige elektroniske og det varme organiske finner du KELVIN sin stemningsfulle musikk. Med vakre popmelodier innpakket i gjennomarrangerte lydlandskaper har bandet skapt et unikt univers som du umiddelbart vil føle deg hjemme i. 

Det er ikke så mange band som kan skilte med supportjobb for selveste ZZ Top, men det kan KELVIN. Sommeren 2015 ble KELVIN flydd til Polen for å spille support for rockeheltene foran 11000 polske fans på Rock Legends Festivalen i Slupsk, 

Noen måneder senere kom deres andre single ”Lights are low” og den gikk rett inn på P3 sine spillelister og lå der i 10 uker. Samtidig ble deres første single ”Strobelights” listet på spotify sin ”Norway Viral 50”, og har over 100 000 streams. 

Med bare tre singler i baklommen har KELVIN allerede oppnådd mye. Bandet gjestet flere store norske festivaler i sommer, deriblant Slottsfjellfetsivalen, Fjellpark og Sommerfesten på Giske. I tillegg fikk bandet sin debut på Sørveiv, Sørlandets store bransjefestival, og i april 2016 spilte de på SPOT i Århus for et stappfullt lokale. De ble omtalt som et av de mest lovende bandene i norden av det Brittiske musikkmagasinet The Clash. 

"The Spot band most likely to have an enormous Europe-wide hit

record over the next few years." - The Clash Magazine

https://www.facebook.com/Kelvinmusicno/?fref=ts

http://www.kelvinmusic.no

 

Radio 9

Norsk-britiske Radio 9 er et friskt pust i norsk musikklandskap. Trioen kombinerer nokre av dei mest energiske sjangrane som har oppstått - nemleg punk, wave og krautrock. Det finst det for lite av! Med trommemaskinar, gitarar, effektpedalar og synth lagar dei flotte lydlandskap med stramme grooves. Inspirasjon frå tradisjonen som legendene Neu!, Cluster og Kraftwerk starta på 70-talet.

https://www.facebook.com/radio9/?fref=ts

http://radio9.bandcamp.com

 

DJ fra kl 23:00

 

ID: 20 år

Gratis inngang