Bagwig kom sammen høsten 2015 med intensjonen om å få den utrydningstruede sjangeren Bluesrock tilbake på rockekartet! Med trøkk, energi, gode låter og ett groovy komp har Bagwig kommet for å bli! Med Markus Maaren Bastøe på vokal og gitar, Auver Gaaren på keys, Jardar Østbø Juberg på bass og Håvard Kværne Hansen på trommer så har de fylt opp både trønder- og telemarkskvota, med to østlendinger for å stabilisere det hele. Med base i sørlandshovedstaden Kristiansand betyr det likevel ikke at det bare blir sol og skjærgårdsliv, gutta i Bagwig jobber hardt og med ett klart mål om å komme seg mest mulig ut og få spredd musikken sin for flest mulig! 

 

Bagwig slapp 3. Juni sin første singel, Finally Free, spilt inn i det anerkjente bluesstudioet Juke Joint Studio på Notodden og til høsten kommer det en hel EP. Spilt inn på den gamle måten, live og med fokus på impulsivitet og energi gir det ett godt innblikk i hvordan det er å se Bagwig live!" 

 

ID: 20 år

CC: 100 kr, forhåndssalg http://www.ticketmaster.no/event/504485