OH YEAH TIGER er et Oslo basert kollektiv med høye forventninger, bestemt på å lage soundtracket til sine egne kveldsamtaler. Med musikalsk inspirasjon som strekker seg fra «urettferdig sammenligning» til « ignorert underground rapper », er deres musikk i beste fall et testament til liv levd og drømmer drømt. Noen ganger rocknroll, noen ganger misantropical house, andre ganger bare møysommelig vanskelig. “Witnessing their performance is (a bit like) pure sex” sa en ung kvinne til vennene sine for å få dem til å komme på en OH YEAH TIGER konsert i Berlin i november i fjor. Med en drøm om å virkelig gå seg vill i denne sprø labyrint vi alle velger å kalle universet, bruker kollektivet nå tiden på å spille inn nytt materiale og utforske tvilen og euforien av å være ung på 2010 -tallet. Alt i kunstens navn < 3-2-1 & that's OH YEAH TIGER goes to megalomania.

Mindtrix blander hiphop og jazzinspirert elektronika til heftige og dansbare beats. Det startet med en person og en datamaskin, men består nå av en ung gjeng som lager elektronisk musikk og prøver å spille det live. 

Med sin første offisielle single, Moon Pigeons, ble Mindtrix anbefalt av urørtredaksjonen som «Litt N.E.R.D tidlig Justin Timberlake-inspirert jazzete hiphop» (Felicia Alvsing) og «vibbete greier» (Eirik Havelin). 
Ser du Mindtrix live kan du forvente syke beats, kraftulle synther og en rappende bassist!
DJ Tom & Tommy fra klubbkollektivet Jungster fortsetter festen utover kvelden, med dansbare toner innen elektronisk pop, tropisk bass og husmusikk.

Id: 20 år
CC: 100 kr
Forhåndssalg:  http://www.ticketmaster.no/event/507097