Tormod Mikkelsen

Visebaserte låter med et spennende og variert musikalsk bakteppe. Låtene er preget av personlige tekster som mange kan kjenne seg igjen i, mens arrangementene henter impulser fra både klassisk gitar, pop og elektronika, og drar nytte av den varierte bakgrunnen til musikerne i bandet.

Sjekk han ut her : https://soundcloud.com/tormodvm

ASK

Visepoptrioen har i en årrekke markert seg som et av de sterkeste og mest omtalte bandene i sørnorsk presse. Med en visjon om å formidle egne komposisjoner på en organisk og ærlig måte har Ask klart å fenge et stort publikum. De tre medlemmene (Andrea Ettestøl, Simen Lyngroth og Karsten Tønnessen) begynte å spille sammen allerede i 13-årsalderen. Dette har resultert i et særegent samspill og låter med en tydelig signatur. 

Bandet har opptrådt på en rekke prestisjefylte scener i løpet av karrieren. Sommeren 2013 delte Ask scene med navn som Jonas Alaska, Unni Wilhelmsen og Odd Nordstoga under Heimover-festivalen i Åmli. Tidligere har Ask også varmet opp for artister som Mikhael Paskalev og Hans Erik Dyvik. Trioen har også nærmest blitt fast inventar på musikkfestivalen Canal Street, og fikk æren av å åpne festivalen i 2013. Samme år fikk bandet også opptre på den populære festivalen Sørveiv. I 2010 ble Ask personlig invitert av Kronprinsesse Mette Marit til å holde en intimkonsert på Skaugum under kronprinsparets årlige gjestebud. Vinteren 2014 dro Ask på en omfattende norgesturné hvor de spilte 12 konserter på 14 dager. Her ble de møtt av et entusiastisk publikum og fikk i forbindelse med turneen æren av å varme opp for islandske Àsgeir Trausti i Kristiansand. Februar 2015 dro bandet ut på enda en omfattende Norgesturné med 14 konserter på 19 dager, også denne gangen med gode tilbakemeldinger. 

Sjekk de ut her : http://open.spotify.com/artist/08ByFF6WBHgmZT3YG3qtSo

Dørene åpner 20:00
ID: 20
Cc: 80,-
Forhåndssalg: http://www.ticketmaster.no/event/511391