Le Mar er et navn flere har begynt å merke seg de siste årene. Denne energiske karen har holdt på i flere år nå og, spilt på flere kjente utesteder i Oslo. Av steder han har jazzet opp den siste tiden, kan det nevnes navn som: Lekter`n, BAR Restaurantene, Raspotuine, Nox, Sollihagen, Barouqe, Lille Asia, Skaugum og Emil & Samuel... Bare i Oslo. Han tar gjerne bena/vingene/hjulene fatt, og reiser dit han kan skape den gode stemningen vi alle liker så godt. Hovefestivalen 2013 er et godt eksempel.. Stemningsrapport finner du her: http://www.youtube.com/watch?v=po481ohpGIE&feature=youtu.be

Av andre nevneverdige gigs bør det sies at han blant annet har varmet opp for både Thomas Gold og CLMD, for å nevne noen.

Musikken det går i er meget variert. Her man kan svinge seg til Nu Disco for plutselig å ta et hopp innom litt mer deep house, eller techy snadder. Et vesentlig stikkord kan trygt sies å være "Funky".. Ellers har Le Mar har et bredt spekter av musikk å velge mellom og gjør sitt for å skape den ultimate stemningen. Publikum blir gjerne ekstra tørste når den gode stemningen glinser i pannen, men dansing i barkø forekommer likevel hyppig..
Ut over dette er han både svært god teknisk, til å speile publikum musikalsk.

Warm-up: DropK