Evelyn Mali, jenta fra den lille byen Mosjøen, fremfører visetronika på dialekt.        Oppvokst i en musikalsk familie, begynte historier og melodier tidlig å ta form da hun fikk en gitar.

Begge singlene til Evelyn Mali har hatt premiere via NRK radio, blitt anbefalt av både p1 og p3 og har hatt jevnlig rotasjon nasjonalt siden de kom ut.

Nå gjøres siste finpuss på debut EP’en som slippes i høst og flere konsertdatoer rundt om i landet venter. I den anledning kommer Evelyn Mali til Oslo og Uhørt for å spille sin aller første konsert i hovedstaden.

For å ta oss med tilbake til hvordan alt startet, tar Evelyn Mali med seg gitaren for å spille en akustisk konsert hvor hun vil presentere noe gammelt og masse nytt låtmaterialet.

"Populærmusikk henter i stor grad sin inspirasjon fra elektroniske sjangere. Særs få, om ingen, har kombinert elektronisk musikk med vise-sjangeren, slik Evelyn Mali gjør i ‹‹Ishav››. Dette er med på å forsterke vår tro på prosjektets suksess." - Rubato.no

"Publikumsrekord i galleriet; Evelyn Mali sammen med Tor-Eric Våg Lorentzen. Lavmelt visesang og meningsfylte tekster!" - Galleri SOS

Spotify:

http://open.spotify.com/artist/6XQbN4FalLryfkI0pnnjXe

Facebook:

www.facebook.com/evelynmali

Instagram:

www.instagram.com/evelynmali

ID: 20 år

CC: 100kr

Forhåndssalg: http://www.ticketmaster.no/event/509657