Uhørt inviterer til en musikkforestilling med Petra Haraldson och Christopher Andersson Bång som er på releaseturné våren 2017.

De är där

i marginalen av de stora händelsernas centrum.

 

De är där

men får inte riktigt plats av olika anledningar.

 

De är där

inte sämre eller bättre

men de får inte vara med och spela på samma villkor som flertalet av oss.

 

När människor i marginalen tar sig fram på kanten av flodens stora fåra uppstår spännande historier. Människor som tvingats slå sig fram för att få plats blir intresantare. Dessa historier vill Petra och Christopher bära fram. Sedan många år har de jobbat ihop på olika sätt. Med hundratals liveföreställningar i ryggen har de nu tillsammans byggt en stark scennärvo där lika delar allvar och humor präglar konsertframträdandena.

Med toner som rör sig mellan vispop, jazz, folkvisa och country förstärker och bär de texterna.

2017 släpper Petra och Christopher vars ett nytt album med berättelser från marginalen. Med dessa album far de på releaseturné och delar scen med musikföreställningen ”Om den lilla människans stora historia”

”Man måste vara stark för att få vara svag”

”Jag grät så jag skakade, skrattade så stolen gungade och allt däremellan. Det var ett musikaliskt framträdande, känslomässigt fulländat och med hjärtat på exakt rätta stället… …Hjärtligt tack för en fantastisk föreställning!” / Therese Ahrling Visfesten i Steninge

Christopher Andersson Bång tilldelades 2015 det ärofyllda Visstipendiet på Västerviks Visfestival till Minne av Hansi Schwarz. "..alla Cornelisfans har fått en ny fixstjärna på himlen” Erik Süss - Arbetarbladet

Petra Haraldson tilldelades 2014 det alternativa Taubestipendiet. "Framtidshopp så klart och jag tror helt säkert att hon kommer att bli mycket större i det snaraste och då helt klart blir en tjej att räkna med. ....det här är kultur på riktigt." /Peter Thorsson – Skruttmagazine

 

Mer om artistene:

www.christopheranderssonbang.se

www.petraharaldson.se

https://www.youtube.com/watch?v=DzpeEYwZF70&t=5s

https://www.facebook.com/Christopheranderssonbang/