David Bogen slipper llåta "Skyggejageren", og inviterer derfor til konsert!                         Det vil forhåpentligvis gjøre en vanlig tirsdag litt mer spennende!

Håper å se deg!

David Bogen er bandprosjektet til mannen med samme navn.
David er bygdegutt fra indre Hedmark som fant musikken gjennom mors gamle konfirmasjonsgitar. Gjennom årenes gang har han vært en godt brukt musiker for ulike artister, men har nå fått samlet nok materiale til å slippe løs egne låter. Det synges om nære og kjente temaer, med en letthet og ekthet som treffer midt mellom rockefoten og hjerterota. En slik ekthet som du gjerne finner i ei lita stue to mil øst for Hamar, ytterst i en furuskog, mellom to kopper svart kaffe. 

Det hele startet med sommerlåten Vårherres lille lommelykt i 2016. Etter dette har en god håndfull låter fått liv. Noen er innspilt, andre er på vei opp trappene til studioet. Først ut av disse er singelen “Idioten Park”. Den vil garantert gi deg god stemning og lokke fram et lite nostalgisk smil. Alle har vi hatt ei eller én vi så gjerne skulle fått sagt “Hei” og litt mer til, men det vil seg liksom ikke helt. Refrenget blir med deg videre, lenge etter at sangens siste akkord er lagt. 

Musikk: https://open.spotify.com/artist/0WCSe7C8iUQZCBspta6DBS

CC: 125,-
Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/550831
ID: 20-år