Tirsdag 3.oktober inviterer LOST IN LNDN til konsert på Uhørt! Vi stiller med et sett fullt av splitter nye låter, og med oss kommer The Volt som support. Ta turen for å gjøre denne tirsdagskvelden ekstra spesiell med oss! Dørene åpnes kl.20. Sees der? ♥

"LOST IN LNDN lager ny og spennende pop med sårbare og romantiske tekster fra en overtenker med et stort hjerte. 

Med referanser som Coldplay, The 1975 og Charlie Puth sikter bandet seg inn på et bombastisk, internasjonalt pop-sound der eteriske gitarskyer og en luftig vokal møter elektroniske beats og funky basslinjer."

----------

"Pop-bandet The Volt er tilbake på live-scenen for første gang i 2017, sammen med LOST IN LNDN 3.oktober hos Uhørt. Bandet er for tiden i PhatCat Studio og spiller inn nye singler."

CC: 100,-
Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/549975
ID: 20-år