21 år gamle singer/songwriter Ida Atlas skriver musikk i skjæringspunktet mellom pop, elektronika og folk. Med hennes særegne stemme og ulike låter tar hun deg med inn i en verden fylt medglede, melankoli og ærlighet. Lydbildet varierer fra det helt såre og dempede til det mer høytsvevende og fengende. 
Vågale vokallinjer, synther, el-gitar og lekende rytmer i en form som
fanger lytterne! 

Senhøsten 2017 skal Ida Atlas i studio for å lage EP med produsent Marte Eberson (Highasakite). 
Nylig spilte hun på bransjefestivalen Revoltfestivalen med blant annet Amanda Delara og Mikael Paskalev. Nå spiller Ida Atlas og livebandet hennes på Uhørt 14. november med en spenning, råhet og energi du ikke vil gå glipp av! 

CC: 100,-
Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/553111
ID: 20-år
Velkommen.