Denne månedens utgave har vi gleden av å presentere Amanda Kamara og Øyvind Weiseth.

Øyvind Weiseth

Norsk vokalist og låtskriver som skriver solnedgangspop både på norsk og engelsk. Inspirert av artister som Kings of Leon, Coldplay og Bernhoft, bærer musikken preg av intrikate melodier og harmonier flettet sammen med gitardrevet indie-pop, også omtalt som ståpelsrock.

I løpet av de siste årene har han blitt spilt støtt og stadig på NRK P1 Møre & Romsdal, samt andre lokale radiostasjoner med sine singler ’Inside Our Minds’, ’Hold On’ og ’Eventyr’. I senere tid har tekstene gått mer og mer over til norsk, og hans neste utgivelse vil være på kav halsalending.

Links:�
www.oyvindweiseth.com
www.facebook.com/oyvindweiseth�www.instagram.com/oweiseth

www.soundcloud.com/oyvindweiseth
https://open.spotify.com/artist/3NRUeW97ud9SgWbxoTSxJM


Amanda Kamara

Amanda er for tiden aktuell i musikalen The Book of Mormon på det Norske Teatret og hennes andre singel er rett rundt hjørnet!

Kombinerer ærlige tekster med fengende melodier og et soulinspirert lydbilde som treffer innerst i sjela. Musikken hennes har blitt sammenlignet med blant annet Lianne La Havas og John Legend.

Amanda har holdt julekonserter med gospel, soul og funk-musikk i fokus de to siste årene til gode anmeldelser. I år blir det også et gjensyn med julekonsert i hjembyen.

Det gledes! 

Cc: 50,-
Forhåndsalg https://www.ticketmaster.no/event/556491
ID: 20