Halvor
"I would wait for a hundred years" synger Halvor I sin åpning av sin solodebut. Men verken han eller lytterne trenger å vente lenger. For nå er både låta og mannen klar for verden.

Selv om Halvor synger om å gå inn i det ukjente, så er 34-åringen på ingen måte noen førstereisgutt i norsk musikkbransje. Han er sist sett som frontmann i Portervile, han har vært med i både Honcho og DDR. 
- På det verste tror jeg at jeg har spilt i 11 band, da jeg bodde i Oslo. Det er mange år siden jeg tenkte på et soloprosjekt. Det er veldig befriende å være der, sier han. 

For nå er det Halvor og bare det som gjelder. Etter år med bred benføring og høye gitarer, har han slakket strengene og lekt seg videre i et mer popete landskap.
"Into the unknown" er første singel ut på labelet Klokkereint, og låta er også spilt inn i deres studio. Halvor spiller så godt som alle instrumenter på låta, som er første singel ut på reisen mot det ukjente. 


MaVe
I September slapp MaVe singelen ”Bombs” i samarbeid med indie labelet R:ERecords. Siden da har låta vært med i NRK serien ”Jævla Homo”, blitt anbefalt av både P3 Urørt og NPS music, A-listet hos RadioNova og blitt spilt hos Ruben på P3. Låta er laget sammen med produsent Are Næsset.

Urørt programleder Eirik Høsøien Havelin beskriver låta slik:
”Suggerende, tung beat med noen deilige melodilinjer!”
Bombs på Spotify:
https://open.spotify.com/track/48Ej52k4LebXNF4tSVeamo

20. oktober slapp MaVe musikkvideoen til ”Bombs” som er laget i samarbeid med fotograf Erik Berg-Johansen. Videoen har blitt listet av musikkbloggen ”Wonky Sensitive” som en av 40 nye musikkvideoer verdt å sjekke ut og høstet god omtale fra musikkblogger som MusicalHeartBeat og EliteMuzik.

Vi gleder oss!

Cc: 50,-
Forhåndsalg Ticketmaster: https://www.ticketmaster.no/event/559413
ID: 20-år