ROCKSLO inviterer til årets førjuls-konsert på Uhørt!
Og er stolte av å presentere SvømmebassengPikekyss og Jørgen Berrig

SVØMMEBASSENG
Svømmebasseng er et synth-pop band som lager musikk med røtter I 80-talls pop, disco og klassisk indie. Glade låter med sterke tekster som fester seg på hjernen og som mest sannsynlig får deg til å få lyst til danse, smile og synge med kjennetegner Svømmebasseng sin sound.
https://www.facebook.com/pg/Svommebasseng/about/?ref=page_internal

PIKEKYSS
Pikekyss er norsk indie-pop ́s nye forførerske. Med en ungdommelige lekenhet, inviterer Pikekyss lytteren til å ta på seg danseskoene og å bli med inn i deres verden.Pikekyss leverer et energisk, dansbart og lekent set, og de tre jentene i front trollbinder publikum fra første låt.
https://www.facebook.com/pikekyssband/

JØRGEN BERRIG
Jørgen Berrig er musiker og låtskriver fra Nøtterøy. Tidligere var Jørgen aktiv som den ene halvdelen i hiphop-duoen Oscar & Jørgen, men nå står han på egne ben som solomusiker. Jørgen er kanskje ukjent for de fleste, men vi i ROCKSLO liker vi hører, og tror flere vil høre mye bra denne unge artisten. Vi anbefaler å sjekke ut musikken hans.
https://www.facebook.com/jorgenberrigmusic/


DØRENE ÅPNER 16.00
Spilletider vil bli opplyst om på et senere tidspunkt.

Billetter: 70 kr / 50 kr (medlem) inkl. avg.

NB! Konsertene er en ØVRE aldersgrense på 20 år! 
Ta kontakt om du skal ha med verge.

ROCKSLO er en konserarrangør for og med ungdom, og er opptatt av å tilby musikk og arrangementer av god kvalitet. Alle våre konserter er rusfrie, både foran og bak scenen. Vi har en øvre aldersgrense på 20 år, med mindre ungdommene trenger følge av en voksen.