Vi er stolte av å kunne presentere Farida på Uhørt før hun tar ferden over til U.S.A!

Etter masse oppmerksomhet i forkant, med singelslipp på Billboard, The Fader, NYLON Mag og MTV, og i etterkant av By:Larm 2016, hvor hun blant annet vant den gjeve By:Larm prisen som "Årets Forbilde", har Farida markert seg som en sterk røst på Norges Rnb scene.
Året for sangeren har vært hektisk med konserter på Øyafestivalen i sommer, Red Bull Sound Select på Parkteateret i høst og andre konserter rundt om i Norge. Med over 750k streams på Spotify og stadig god omtale fra norske og internasjonale medier er nye høyder innenfor rekkevidde for den 26 år gamle sangeren fra Gjøvik.

Farida er også booket til den presisjetunge festivalen SXSW i Texas i mars 2017.

Farida slapp sin siste singel "Next to Nothing" for kun få dager siden, den finner du her;
http://www.redbull.com/en/music/stories/1331840490760/farida-next-to-nothing-premiere?linkId=33544470

Vi gleder oss til konsert!

ID: 20 år (frem til 23.00)
CC: 100,- (forhåndssalg: http://www.ticketmaster.no/event/525523)