Det kommer atter en dag etter by:Larm. Heldigvis for konsertglade Osloborgere! 8. mars får vi besøk av tre band på Uhørt. Alle de tre bandene spiller rock som er inspirert av ulike elementer og livlige opptredner. Ønsker du en noe annerledes onsdag? Ta turen da vel! Tre band av dette kaliberet for kun en hundrings kan virkelig kalles et kupp!

ID: 20 år
CC: 100,-
(link til forhåndssalg http://www.ticketmaster.no/event/528743)

Mirramaze er et cellodrevet rockeband fra Oslo. De startet som et samarbeid mellom låtskriver og vokalist Peter Stephens, og cellist Kiki Maze. De har fire studioalbum bak seg, det siste, Rotten Soul, ble utgitt i 2015. De har de senere årene turnert flittig, og de hardtslående sceneshowene sørger for stadig større publikum i store deler av Europa. Det kompromissløse lydbildet og originale bruk av cello gjør at de utmerker seg som et i sannheten uavhengig band som har overlevd mang en kortlevd trend. Referansene spenner flere tiår (som klassisk skolert cellist vil Kiki påstå århundrer), samtidig som det ikke levnes noen tvil om hvem som står bak musikken. Det er rett og slett ingen som ligner på Mirramaze.

Sindri kjent fra band som Farout Fishing, Dog Almighty og Mirramaze, slår ihjæl en akustisk gitar slik bare Sindri kan! Det er med andre ord duket for mannen som klarer kunststykket å få gitaren til å høres ut som et symfoniorkester. Bland det sammen med strupesang, norske tekster og referanserammer som spenner fra Tool til norske barnesanger, og det blir umiddelbart klart hvorfor dette ikke lar seg beskrive - det må bare oppleves.

snÆrk er et rockeband fra Oslo. De er et konseptband, hvor hvert medlem er et naturelement: ild, vind, vann og jord. Deres første to konserter ble utsolgt, og det var tydelig at slikt band var etterlengtet. Med inspirasjon fra de store pionerene innen tungrock blandet med inspirasjoner fra flere sjangre og et eget særpreg kommer snÆrk med nyskapende musikk; «snærkeråkk». De fokuserer på energiske opptredener og et sterkt scenenærvær, noe som gjør publikumsopplevelsen spektakulær. Kom og føl det!