Uhørt gleder seg over å kunne introdusere 7 Days In Alaska!

Vokalist og låtskriver: Martin Bjerke
Trommis: Lars Takla
Gitarist og låtskriver: Chris Gundersen

Musikerne som i dag utgjør 7 Days In Alaska, kom sammen på grunn av felles interesse for musikk.
Alle bandmedlemmene har lang fortid med musikk og har vært aktive i flere musikalske prosjekter.

7 Days in Alaska har nettopp kommet tilbake fra USA og har vært å spilt inn sitt førstkommende album hos Grammy Award winning Nathan Danzler og HitLab studios som kommer senere i år. Deres første EP kommer ut 27. januar og det ryktes om at det ikke går lang tid før vi hører nye låter fra bandet.

På konserten får du en førpremiere på låter fra albumet som har slått røtter i rockesjangeren, men beveger seg over på popsiden med fengende synther og ett stort lydbilde. En skikkelig god måte å starte året på!

Tidligere har 7 Days in Alaska spilt på store konsertsteder som Parkteateret i Oslo, Kvarteret i Bergen, Parkbiografen i Skien, The Hanseatic Days i Bergen for å nevne noen. Virkelig ett band som kan anbefales om du vil få med deg Norsk eksportmusikk på sitt beste i 2017.


ID: 20 år
CC: 100,- (forhåndssalg: http://www.ticketmaster.no/event/525719)