Marianne Engebretsen og Simen Lyngroth er to artister som skal på turné sammen. I februar 2017 drar de ut på en splitturné som strekker seg fra vestlandet og rundt til østlandet med et mål for øye; å lage stemningsfulle konserter. 
Simen Lyngroth lager melankolsk indiepop. Musikken strekker seg fra hviskende ballader til et støyende og atmosfærisk lydbilde. I løpet av året 2016 slapp han debutsingelen «Wake Me Up» gjennom Starbox Music Group, turnérte i Norge og var aktuell på bransjefestivalen Sørveiv. I samarbeid med produsenten Christer-André Cederberg (Maria Mena, Honningbarna) har han vært i studio og spilt inn nytt materiale som slippes i 2017. 

FB: Simen Lyngroth
Spotify: https://open.spotify.com/track/6Rzw0Q3hs88PjSmGBv8yV4
Hjemmeside: www.simenlyngroth.com


------------------------------------------------------------------------------------------

Marianne Engebretsen spiller popmusikk. En ærlig låtskriver som både er varm og organsik, men leker med drømmende partier og elektroniske elementer. Etter at hun ga ut EPen "Seasons" har hun høstet lovord fra flere kanter. I 2015 var hun i semifinalen på The Voice, og har siden da jobbet med debutalbumet som kommer i 2017. Første singel «Stars» har allerede kommet ut, og ble listet som en av ukas "heiteste låter" av Gaffa.

FB: Marianne Engebretsen
Spotify: https://open.spotify.com/track/1guD9uih2epyC5srDtCgB1
Hjemmeside: www.marianneengebretsen.com

CC: 100,-
Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/523695
ID: 20-år
Velkommen.