Onsdag 1.mars får vi besøk fra Arendal. 4 hardtslående band som du kan oppdage og sjekke ut hos oss på Uhørt. 

Arendalsregionen har lenge hatt en aktiv livescene. Vi har nå 4 sterke band innen metall og hardcorepunk. Siden det er by:Larm de neste dagene så arrangerer vi vårt eget prelarm under navnet: «Arendal metal city» med en showcase støttet av Rytmisk fabrikk.

RISE ABOVE er nominert til GAFFA-prisen 2016 for “Årets norske nykommer”, og tøyer grensene innen hardcore punk. “Et adrenalinrush fra start til slutt, uten tomprat eller pust i bakken.” Utgivelsen “Sounds of Liberation” sikret dem en plass på Øyafestivalen 2016, og fikk P3 til å kåre dem til UKAS URØRT. “RISE ABOVE spiller forbanna bra hardcore, enkelt og greit.”

Vanvidd «Ekte norsk folk-metal med begge beina godt plantet i myra. Ikke noe pompøst dritt, men en troll-neve av granitt midt i trynet « Eirik «Messiah» Norheim.
Folk Metal Magazine kåret utgivelsen «Vanvidd» til årets beste debutplate (utgitt September 2016).
«Vanvidd fronter en ny bølge med metalband i norge og er et av de ledende innen norsk folk-metal.» Kjetil Nordhus SØRF.

Vorbid Hard trashmetall med progressive elementer. Vorbid har gjort seg solid bemerket på kort tid, i fjor representerte de Norge i den internasjonale finalen av Global Battle of the Bands der de til slutt endte på en fjerdeplass. I høst gav de ut en EP´n «Vorbid» (8/10 på metal-norge.com) og starter ny innspilling i løpet av våren 2017. "Thrash is not really my favorite genre in the realm of metal, but these dudes do put forth a compelling case as to why you need to check it out a bit further" –(5/6) Norskmetal.net

Underwing sprenger sjangergrensene ved å blande funk, grunge og progressiv rock i en og samme pakke. Ble kåret til Årets talent @ Rytmisk Fabrikk 2016 og slipper debut EP «Kaela Upsweep» i Mai
I løpet av kort tid har Underwing blitt en livefavoritt på sørlandet og har sluppet låtene Paragon og Reaper digitalt. «The band Underwing from Norway is making waves in the U.S. with their new single ‘Paragon’ from the EP Kaela Upsweep. Nothing to be harsh about here, the song starts good and only gets better». –MusicBoomBox.

Mer info @ www.underwing.band

CC: Fri inngang
ID: 20-år