Musikkollektivet BeHop består av fem unge musikere med ganske ulike paletter og instrumentaluttrykk. I BeHop føres disse sammen til et svært energisk og eksperimentelt sound som elegant fusjonerer jazz og elektronika. BeHops musikk er tuftet på en repetitiv og suggererende estetikk fra elektroniske stilarter som hip-hop, house og drum'n'bass, men krydres med raffinerte improvisasjoner og sjelfulle utblåsninger som skaper et helt unikt uttrykk.

BeHop har de siste tre årene gjort over 50 live-opptredener, og har jobbet med flere prominente musikere, deriblant Jan Bang og Marius Neset. Samarbeidet med Neset ble til gjennom Norsk Jazzforums turnékonsept "Monitor" i 2015, og ble en ubetinget suksess. Bandet er nå aktuelle med albumet "Neo" på plateselskapet LUPI records, som ble sluppet i november 2016.

Hør albumet her:
https://open.spotify.com/album/5Y04ykklfN6Ak3hoSg0h4X

-----------------------------------------------------------------------------

DUO:i er en tangent- og vokalduo bestående av Audun Johnsen og Emilie Bjørnstad. Sterke referanser til både soul og jazz farger repertoaret, som består av både selvkomponert materiale og egne versjoner av gode gamle. Konseptet omfavner lekenhet, men gir også rom til å kjenne på det såre alvoret. Alt med en ambisjon om å nå publikum med en opplevelse av nærhet og gjenkjennelse

Duoen har til nå opptrådt på festivaler som Moldejazz, Dølajazz og Serendip, og var denne våren å finne på programmet til Framtida i norsk jazz, som arrangeres av Østnorsk jazzsenter.

CC: 100,- Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/532141
ID: 20-år
Dørene åpnes kl 20:00