Malene Markussen er ei musiker og låtskriver fra Vestby, men bosatt i Oslo.
Musikken har røtter i melankolsk pop med elementer fra elektronisk musikk og kjennetegnes av sterke melodier og Malenes særegne og klare stemme. Låtene er både stemningsfulle og til tider dramatiske med både synther, strykere og elektriske gitarer.

Etter mange år som vokalist i rockeband bestemte Malene seg for å gå solo og september 2015 gav hun ut sin norskspråklige debutsingel «Alt Du Finner». En stemningsfull og melankolsk poplåt om svik med Malenes uttrykksfulle stemme i senter. Låta viste seg å bli populær og fikk flere radiospillinger blant annet på NRK Østland, Ordentlig Radio og DAB kanalen 24/7. Oppfølgeren «Jeg Trodde Deg» fulgte januar 2016 før selve debutalbum «Aldri I Ro» ble sluppet april 2016. Her fikk publikum et innblikk i Malenes nye musikalske verden samtidig som hun virkelig fikk vist frem sine låtskriveregenskaper. Aldri i Ro er en samling av Malenes tanker, følelser og erfaringer så langt i livet som formidles gjennom melankolske og stemningsfulle toner. Låtene formidler også viktigheten ved å alltid bevege seg fremover på godt og vondt.

Etter å ha drevet med musikk i over 10 år er Malene fortsatt bestemt på å gjøre seg respektert som artist og låtskriver og våren 2017 er hun klar med ny singel før hun legger ut på en liten Norges Turné. Malene er kjent for sine varme og intime konserter og gleder seg til vise frem sine nye låter denne våren.

Webside: www.malenemarkussen.no
Instagram: www.instragram.com/malenemarkussenmusic 
Musikk: https://open.spotify.com/artist/3aq07NOYKYjmrew0lxeZbx 

Velkommen
CC: 100,-
Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/519313
ID: 20-år