Velkommen til Rett & Slett Uhørt, Stand-Up spesial.

Host: Sebastian! 

Ahmed og Marius er rå, kleine og morsomme. Etter å ha stått på stand up scener over hele landet de siste årene setter duoen opp sitt første helaftens stand up show på Uhørt i Oslo. I Rått, Kleint og morsomt lager de humor av små og store hverdagssituasjoner slik som hijab-bruk, dating, leilighetskjøp, fåing av barn og mye mer. Premieren var den 15. desember på Uhørt i Oslo og etter suksess gjentar vi moro den 23 mars 2017.


Bio:
Ahmed: En selvlært standup-komiker og impro-skuespiller bosatt i Oslo. Bare etter et par år som komiker har Ahmed etablert seg som en kjent komiker i Norge. Han har underholdt på de største og minste scenene i Oslo, blant annet Latter. Ahmed har også vært med på å lage stand up scenen på Uhørt. 

Marius: En komiker proppfull av sjarm og energi, med en evne til å holde det gående i et meget høyt tempo. Han har det siste året underholdt på scener rundt om i hele Norge, til god respons. Marius er en uforutsigbar komiker som tar med publikum med inn i eget liv, og insisterer på at de ler av det. Alt i alt en uredd komiker, som er verdt å få med seg.

CC: Kr 90,- på forhåndssalg: http://www.ticketmaster.no/event/532139
Kr 100,- i døra.
ID: 20-år