Sojourne

American soul singer Trina Coleman began to share her original songs after facing a wave of unexpected personal tribulations. She weaves together her classical training and biracial background to create a fresh, expressive sound. Formed in 2012, her band Sojourne has been described as "smooth, sophisticated jazz/funk" by Baltimore Magazine. The band recently released a full-length, fan-funded album entitled "These Seeds." Sojourne performed at Allentown JazzFest, AMP by Strathmore, Philadelphia's Clearfield Salon, Artscape Festival, Creative Alliance, Shrine Bar NYC, opened for Grammy Winner Cory Henry at The 8x10, and live on National Public Radio’s WYPR 88.1 FM.

https://sojourneband.com/


Oda Holte

Hun wer en vokalist, gitarist og låtskriver fra Oslo. Musikken har alltid vært en del av hennes liv. Og hun har stor kjærlighet for visepop, pop og country.

Hun har blant annet varmet opp for Hilde Heltberg, Henning Kvitnes, Monika Nordli og Kari Iveland på Verdensteateret i Sandefjord og Vest for Elven i Hokksund. Oda og Karoline har spilt inn et par egenkomponerte låter i Wilma Records, med produsent Ernst Nikolaisen.

3.mars 2017 slapp Oda Holte sin første singel "Leave All The Memories" som er produsert av Jonas Aas spilt inn i HardHat studio.

Den er nå tilgjengelig på alle digitale plattformer.

Facebook: www.facebook.com/holteoda

Cc: 80,-
ID 20