Uhørt får den 10. april besøk av trondheimsbaserte Bad Influence.

Konsertstart kl. 21:00
CC: 100,- ved forhåndssalg http://www.ticketmaster.no/event/533465 // 120,- ved kjøp av billett i døra.
ID: 20 år.

Bandet er et energisk pop/rock band som har spilt sammen siden 2011. Bandet overrasker med egen musikk og rå framføring og med klare elementer fra blues og soul i musikken, skiller Bad Influence seg ut fra mengden av norske pop- og rockeband. Bandet henter inspirasjon fra b.la John Mayer, Michael Jackson og Lenny Kravitz.

Bad Influence startet i det små i kystbygda Flatanger i forbindelse med Ung Kultur Møtes (UKM) i 2011. Allerede på første forsøk klarte de kunststykket å gå helt til landsmønstringa. Senere har
de etablert seg som et bunnsolid band i regionen. I 2012 ble de nordtrønderske mestere i pop og rock; i det påfølgende trønderske mesterskapet kom de helt oppe på en andreplass. Denne suksessen førte med seg mange nye spillejobber. Storåsfestivalen, Steinkjerfestivalen og Blues In Hell er blant festivalene som har fått besøk av kvintetten.

I juni 2016 kom EP´en «Change of scenery» ut og debuterte på1.plass på iTunes i Norge. Ep´en fikk gode anmeldelser fra flere aviser:
«En funky Lenny Kravitz-aktig plate med rocka riff og solide låter. Bad Influence har allerede gjort seg bemerket som liveband. Denne plata har potensial til å gjøre dem bemerket på hjemmemarkedet.» - Enok Moe, Trønderavisa.
«Med deres nye ep har de tatt et skritt mot noe som har potensial til å bli noe stort. Fortsetter de i denne retninga vil det bli veldig spennende å se hvor de havner.» Jonas Olsen, Namdalsavisa.

Bandet består av
Tora Dahle Aagård: Gitar og vokal
Isak Seltveit: Bass
Andreas Dahle Aagård: Gitar
Vetle Dahle: Trommer
Guri Tranås: Kor og perkusjon

Ellers kan dere lese mer om Bad Influence, se videosnutter og høre tidligere utgivelser på
www.facebook.com/badinfluencenorway eller https://soundcloud.com/badinfluence1