Tirsdag 11. april får Uhørt storfint besøk fra hele tre band!
Bandene representerer byene Halden, Oslo og Sandefjord.
Det kan jo ikke bli annet enn god og våryr stemning?
Vi gleder oss! :)

ID: 20 år
CC: 80,- ved forhåndssalg // 100,- ved kjøp av billett i døren.
(Link til forhåndssalg: http://www.ticketmaster.no/event/528301)


HUMA LUMA:
Et 5-mannsband fra Halden. De spiller høy, riffbasert indierock farget melodiøse vokalharmonier og er et band som leker med mange sjangerutrykk. Bandet holder på å jobbe med sin første plate og har allerede etablert seg som et veldig solid live-band.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=0xqLB-WfqZ4&sns=fb

Sad Tourist:
Et tilbakelent fuzz-rockband. De musikalske referansene strekker seg gjennom 60- og 70-tallet, men musikken er også preget av eksperimentering med mer avant-garde uttrykk. Sad Tourist er en foss av deilig lyd med mye orgelspill, gitarriff og en buldrende rytmeseksjon og finnes et sted i møte mellom Hendrix, Zepp, Purple og Cream. Sad Tourist er i arbeid med sin første EP som skal komme ut på vårparten 2017.

Soundcloud: https://soundcloud.com/user-836898574

Kanaan - Band:
Oslobandet Kanaan spiller suggererende rockejazz, med referanser til syttitalls psykedelia, krautrock og jazzimproviasjon. Gitartrioen tar i bruk hele det dynamiske spekteret fra sarte, melodiske partier til beinharde riff, en miks som virkelig kommer til sin rett i konsertformatet. Gjennom en rekke applauderte konserter over hele landet har de gjort seg bemerket som et liveband verdt å få med seg.

Soundcloud: https://soundcloud.com/kanaan-361949374

  •