Uhørt inviterer til konsert med Ary Morais og hans band tirsdag 18. april!

ID: 20 år.

Ary Morais har startet et nytt band med anerkjente musikere fra Norge og skal spille en konsert på Uhørt i Oslo 18. april for å promotere den nye Albumet "Sonho Caboverdiano". Vi vil med dette legge fram et forslag for konsertsesongen 2017/2018.

Ary Morais er en dyktig og engasjert musiker både lokalt og internasjonalt og har de siste årene stått på mange scener i Norge og resten av verden med tradisjonell kappverdisk musikk. Musikkstilen kan best beskrives som en moderne versjon av tradisjonell musikk fra Kapp Verde som coladera, Morna, Batuque og Funana. Bandet består av 6 elementer bosatt i Oslo, og konserten blir gjennomført i nært samarbeid med Norsk Kulturråd.

 

Ary Morais - Sang

Paulo Bouwman - Gitar

Dag Henning Kalvøy - Bass

Arthur Kay Piene - Piano

Jonas Ulleland - Saxofon

Thomas Dulsrud - Trommer