Den siste kvelden av sesongen blir onsdag 21. juni, som vanlig på Uhørt. Gildas Le Pape inviterer denne gangen halve besetningen av Hot Club de Norvège!!! 

Svein Aarbostad

Svein Aarbostad

Sammen med Stian Vågen Nilsen og Gildas Le Pape: den legendariske Svein Aarbostad!

Svein Aarbostad startet som musiker i 1974. Han har spilt med flere store navn innen Djangomusikkens verden: Jimmy Rosenberg, Stochelo Rosenberg, Angelo Debarre, Bireli Lagrene, Moreno... Han er også en veteran innen tradisjonell jazz: han har turnert i Europa med sangerinnen Lillian Boutte, spilt med storheter som Wild Bill Davison, Al Casey, Ralph Sutton, Jimmy Hamilton, Sammy Remington, Dan Barret,m.fl. Han spiller i dag i en rekke band: Hot Club de Norvège, Christiania 12, Ophelia Orchestra, David Skinners Jazzombies, The Bookerizers og Carsten Boe Trio.