Mari Solberg er singer-songwriter innen visepoptradisjonen. Med stort sett kun vokal og gitar i lydbildet er fokuset å fortelle historier med fine melodilinjer og klar vokal. Mari spiller eget materiale, men liker også å presentere kjente låter i en ny innpakning.
Flere ganger i året reiser Mari til New York for å spille, bli inspirert og skrive, og har de siste årene blitt en del av folkmiljøet i West Village og Brooklyn. I Oslo har Mari vært å se på Cafe Sør, Bonanza, Uhørt, Pøbberiet, Smelteverket med mer.
Våren 2015 var Mari å se på The Voice på TV2, og i april 2016 slapp hun EPen «Do It Again» med musikkvideoer til flere av sangene.
Friggin Fabulous Radio (Jersey City/New York) har gitt denne beskrivelsenav Mari og hennes musikk: “Mari's haunting melodies and angelic voice along with her thoughtful lyrics makes her EP “Do It Again” something really special! I've seen her several times live and her performances are mesmerizing!” (juli 2016)

lenker:
https://www.facebook.com/marisolbergmusic
https://www.youtube.com/user/marisolberg1
https://www.reverbnation.com/marisolberg

Karoline Larm

Har drevet med musikk store deler av livet og for 5 år siden tok hun opp gitaren og begynte å fokusere mer på eget materialet. Hun er relativt ny i gamet, men stemmen hennes og evnen til å formidle kommer til å sette igjen et sterkt inntrykk. 

Vi gleder oss! 

Cc 80,- Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/535613
ID 20