Boge

Helge Boge er for de fleste bedre kjent som DJ Boge. Det var med hip hop det hele startet og han har siden begynnelsen vært trofast DJ for rap-gruppen A-Laget/Store P. Med årene har flere sjangre sneket seg med i platebaggen, og nå er både disco, funk, house og annen dansbar musikk med når Boge lager fest. Med et høyt teknisk nivå mixer han forskjellige sjangre sammen i samme sett, og er blitt en etterspurt dj over hele landet som i de senere årene har han også gjort seg bemerket som produsent og remixer, og han har bl.a remixet Store P med tung rotasjon på P3, samt flere låter spilt hos Wolfgang wee, Olle Abstract sin podcast LYD, og på NRJ. Det siste året har han også turnert med Sandra Lyng og Cezinando.
Slipper snart ny musikk på Disco Pinata, og skal i sommer turnere sammen med trommis Baard Kolstad, og spille på festivaler i inn-og utland som duoen DJ&DRUMS.

Soundcloud: https://soundcloud.com/djboge
Facebook: https://www.facebook.com/bogeofficial/
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/Djboge1/

Leoni er en erfaren DJ og produsent fra Hellas. Med flere års musikkstudier, plateutgivelser, live opptredener og gigs på kjente internasjonale klubber i Oslo, London,Berlin,Ibiza,Aten,Thessaloniki, Stuttgart, Dresden, Konstanz, Limassol, Kreta, Rodos, Mykonos med mer, har hans bio blitt lang. Som tenåring var Leoni bandmedlem innenfor rock, elektro-pop og new wave grupper. Men med hans oppdagelse av house og elektronisk musikk falt valget på DJing. Hans musikk er idag en nyansert blanding av house, disco og funk med elektroniske frekvenser. For utenom utgivelser i sitt eget plateselskap «Underground Lessons» har han som musikkprodusent også produsert for blant annet Anjunadeep, Bermudos, Cubic Records, Vise Versa music, Erase Records med mer. Han har over 100 utgivelser på sitt repertoar.

http://www.beatport.com/artist/leoni/25629
http://www.beatport.com/artist/dj-leoni/25891
https://soundcloud.com/leoni
http://www.mixcloud.com/leoni/
http://www.ulrecords.com