Tjohei våryre mennesker! Teddy & the Love Gang er tilbake etter den kalde vinteren for å videre spre sitt budskap om kjærlighet. Med det ønsker vi å invitere dere til konsert på Uhørt full av magi og kosmiske frekvenser. The Love Gang har i det siste (med god hjelp fra Teddy) jobbet med en haug av nytt materiale som de gleder seg enormt til å dele med dere. Så hvis dere har lyst på litt terapi fra deres stressende hverdag ta turen ned og la dem pleie ørene deres. 

Spotify: http://bit.ly/Playgrounded_Spotify
Tidal: http://bit.ly/Playgrounded_Tidal
SoundCloud: https://soundcloud.com/teddy-and-the-love-gang 

Musikkvideoer: 
Going in Circles: https://www.youtube.com/watch?v=hyuQ_Ss2W9o
Disconnected: https://www.youtube.com/watch?v=n1ka6OtEv9U

Vi har også denne gang vært heldige å fått med oss det heftige bandet "Oh yeah Tiger". Her er det de skriver om seg selv:
Hva skjer hvis man gjør akkurat det man vil? For OH YEAH TIGER har følgende foreløpig skjedd: startet kunstrockband, "bodd i kollektiv, bygget studio, sluppet EP, bodd i Tyskland, begynt å haike, spilt konsert for Mötorhead, bodd i båt, jobbet i kommunen, likt av p3 Videorama og blødd på scenen. 

Alt i rockens navn. Men ikke sånn som iron maiden en åpen holdning til hva musikk er og skal være postnr. 2150 uten å skamme seg så jævlig. Forvirret musikk hovedsaklig for hipstere, dvs couchsurf-rock. 

På sensommeren slippes OH YEAH TIGERS «Misantropical House EP» et minalbum som det knyttes ENORME forventninger til innad i bandet. Kom og hør selv - gi oss den merkelappen vi så sårt trenger, døm oss sier de. 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3noh9fP73BBUJl0TGcR38TSoundcloud: https://soundcloud.com/oh-yeah-tiger 

Musikkvideoer: https://www.youtube.com/watch?v=dStEEt-8YqUhttps://www.youtube.com/watch?v=IyTVW-Cbt2s

Dørene åpnes kl 20:00
CC: 100,-
Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/536307
ID: 20-år